Käyttöehdot

Viimeksi päivitetty: 18. marraskuuta 2019

Nämä ehdot (”ehdot”, ”ehdot”) sääntelevät suhteitasi TH Innovations Oy:n (“me”, “me” tai “meidän”) ylläpitämään www.button.fi -sivustoon ja sen alasivustoon app.button.fi -sivustoon (“Palvelu”).

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen Palvelun käyttöä.

Sinun pääsysi Palveluun ja sen käyttö edellyttää, että hyväksyt ja noudatat näitä ehtoja. Nämä ehdot koskevat kaikkia vierailijoita, käyttäjiä ja muita, jotka käyttävät Palvelua tai käyvät siellä.

Pääsemällä tähän Palveluun tai käyttämällä sitä, sitoudut sitoutumaan näihin ehtoihin. Jos et hyväksy ehtoja voimme evätä pääsyn Palveluun.

Tilaukset

Joistakin palvelun osista laskutetaan tilauksen perusteella (”Tilaus/Tilaukset”). Sinua laskutetaan etukäteen toistuvasti ja määräajoin (”Laskutusjakso”). Laskutusjaksot asetetaan joko kuukausittain tai vuosittain riippuen siitä, minkä tyyppisen tilaussuunnitelman valitset ostaessasi tilauksen.

Kunkin laskutusjakson lopussa tilauksesi uusitaan automaattisesti samoin ehdoin, ellet peruuta sitä tai TH Innovations Oy peruuttaa sen. Voit peruuttaa tilauksen uusimisen, ottamalla yhteyttä TH Innovations Oy -asiakastukeen.

Tilauksesi maksun käsittelyyn tarvitaan kelvollinen maksutapa, mukaan lukien luottokortti tai lasku. Sinun on toimitettava TH Innovations Oy:lle tarkat ja täydelliset laskutustiedot, mukaan lukien täydellinen nimi, osoite, tila, postinumero, puhelinnumero ja kelvolliset maksutapatiedot. Lähettämällä tällaiset maksutiedot valtuutat TH Innovations Oy:n automaattisesti veloittamaan tililtäsi aiheutuneet tilausmaksut sellaisista maksuvälineistä. Maksutapa sovitaan asiakaskohtaisesti.

Ilmainen kokeilujakso / Tyytyväisyystakuu

TH Innovations Oy voi oman harkintansa mukaan tarjota tilauksen ilmaisella kokeilulla rajoitetun ajan (”Free Trial”).

Sinua saatetaan joutua antamaan laskutustietosi ilmaiseksi kokeilua varten.

Jos syötät laskutustietosi ilmaista kokeilua varten, TH Innovations Oy ei veloita sinua, ennen kuin ilmainen kokeilu on päättynyt. Ilmaisen kokeilujakson ajanjakson viimeisenä päivänä, ellet peruuttanut tilaustasi, sinulta veloitetaan automaattisesti valitsemasi tilaustyypin sovellettavat tilausmaksut.

TH Innovations Oy pidättää oikeuden, milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta (i) muuttaa Free Trial -tarjouksen ehtoja tai (ii) peruuttaa tällaisen Free Trial -tarjouksen.

TH Innovations Oy voi oman harkintansa mukaan tarjota tyytyväisyystakuun palvelulle rajoitetun ajan.

Sinua laskutetaan normaalisti palvelusta, mutta voit perua tilauksen 30 päivän kuluessa aloituksesta, jolloin palautamme ostoksesi ja sen arvon.

TH Innovations Oy pidättää oikeuden, milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta muuttaa tämän tyytyväisyystakuun ehtoja tai peruttaa sen täysin.

Maksujen muutokset

TH Innovations Oy voi oman harkintansa mukaan ja milloin tahansa muuttaa Palvelun käyttömaksuja. Mahdolliset Palvelun maksumuutokset tulevat voimaan silloin voimassa olevan laskutusjakson lopussa.

TH Innovations Oy antaa sinulle kohtuullisen ennakkoilmoituksen maksujen muutoksista antaaksesi sinulle mahdollisuuden lopettaa tilauksesi ennen muutoksen voimaantuloa.

Palvelun jatkuva käyttö maksumuutoksen voimaantulon jälkeen on hyväksyttävä, jotta palvelun käyttö jatkuu normaalisti.

Palautukset

Poikkeuksetta, jos laki vaati, maksettuja Tilausmaksuja ei palauteta, ellei asiakkaan kanssa ole toisin sovittu tai asiakaan kanssa ei ole sovittu ilmaista kokeilujaksoa tai tyytyväisyystakuuta.

Sisältö

Palvelumme avulla voit lähettää, linkittää, tallentaa, jakaa ja muuten asettaa saataville tiettyjä tietoja, tekstiä, grafiikkaa, videoita tai muuta materiaalia (”sisältö”). Olet vastuussa Palvelulle lähettämästäsi sisällöstä, mukaan lukien sen laillisuus, luotettavuus ja asianmukaisuus.

Lähettämällä sisältöä palveluun, annat meille oikeuden ja lisenssin käyttää, muokata, julkisesti suorittaa, julkisesti näyttää, toistaa ja levittää tällaista sisältöä palvelussa ja sen kautta. Sinulla on kaikki oikeutesi sisältöön, jonka lähetät, postitat tai näytät Palvelussa tai sen kautta, ja olet vastuussa näiden oikeuksien suojaamisesta. Hyväksyt, että tämä lisenssi sisältää meille oikeuden tarjota sisältösi muiden palvelun käyttäjien saataville, jotka voivat myös käyttää sisältöäsi näiden ehtojen mukaisesti.

Asiakas vakuuttaa, että: (i) sisältö on sinun (omistat sitä) tai sinulla on oikeus käyttää sitä ja myöntää meille näiden ehtojen mukaiset oikeudet ja lisenssi, ja (ii) sisällön lähettäminen tai Palvelun kautta ei loukkaa kenenkään yksityisyyden suojaa, julkisuutta, tekijänoikeuksia, sopimusoikeuksia tai muita oikeuksia.

Tilit/tunnukset

Kun luot tiliä/tunnuksia kanssamme, sinun on annettava meille aina tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia ​​tietoja. Tämän tekemättä jättäminen merkitsee ehtojen rikkomista, mikä voi johtaa tilisi/tunnuksen välittömään lopettamiseen/sulkemiseen Palvelussamme.

Olet vastuussa salasanasta, jota käytät Palvelun käyttämiseen, ja kaikista salasanasi alla olevista toimista tai toimista, riippumatta siitä, onko salasanasi vain Palvelumme tai kolmannen osapuolen palveluiden salasana.

Sitoudut olemaan paljastamatta salasanaasi kolmannelle osapuolelle. Sinun on ilmoitettava meille heti, kun tiedät tilisi tietoturvaloukkauksista tai luvattomasta käytöstä.

Et voi käyttää tilinä/tunnuksena toisen henkilön tai yhteisön nimeä, johon sinulla ei ole laillisesti oikeutta. Lisäksi et saa rikkoa kolmannen osapuolen nimeä tai tavaramerkkiä, johon kohdistuu palvelun käyttö ilman asianmukaista lupaa. Lisäksi tili/tunnus ei saa olla muuten loukkaava, mauton tai säädytön.

Immateriaalioikeudet

Palvelu ja sen alkuperäinen sisältö (lukuun ottamatta käyttäjien tarjoamaa sisältöä), ominaisuudet ja toiminnallisuudet ovat ja jäävät TH Innovations Oy:n ja sen lisenssinantajien yksinoikeudeksi. Palvelu on suojattu tekijänoikeuksien, tavaramerkkien ja muiden lakien nojalla sekä Suomessa että ulkomailla. Tavaramerkkejämme ja mallisuojiamme ei saa käyttää minkään tuotteen tai palvelun yhteydessä ilman TH Innovations Oy:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille tai palveluihin, joita TH Innovations Oy ei omista tai hallitse. TH Innovations Oy:llä ei ole hallintaa kolmansien osapuolien verkkosivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä eikä se ota vastuuta niistä. Lisäksi tunnustat ja hyväksyt sen, että TH Innovations Oy ei ole vastuussa suoraan tai epäsuorasti mistään vahingosta tai menetyksestä, joka on aiheutunut tai väitetty johtuvan minkä tahansa tällaisen sisällön, tavaroiden tai palveluiden käytöstä tai luottamisesta niihin, tai tällaisten verkkosivustojen tai palveluiden kautta.

Suosittelemme, että luet kaikkien käyttämiesi kolmansien osapuolien verkkosivustojen tai palveluiden ehdot ja tietosuojakäytännöt.

Palvelun käytön päättäminen

Voimme lopettaa tai keskeyttää tilisi välittömästi, ilman ennakkoilmoitusta tai vastuuta mistä tahansa syystä, mukaan lukien rajoituksetta, jos rikoit näitä ehtoja.

Irtisanomisen yhteydessä palvelusi käyttöoikeus lakkaa heti. Jos haluat lopettaa tilisi, voit lopettaa Palvelun käytön olemalla kirjallisesti yhteydessä meihin.

Vastuun rajoitus

TH Innovations Oy tai sen johtajat, työntekijät, yhteistyökumppanit, edustajat, toimittajat tai tytäryhtiöt eivät missään tapauksessa ole vastuussa välillisistä, satunnaisista, erityisistä, välillisistä tai rankaisevista vahingoista, mukaan lukien rajoituksetta voittojen menetys, tiedot, käyttö, liikearvo tai muut aineettomat menetykset, jotka johtuvat (i) palvelun käytöstä tai käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää tai käyttää palvelua; (ii) minkä tahansa kolmannen osapuolen käyttäytymisestä tai sisällöstä Palvelussa; (iii) Palvelusta saatua sisältöä; ja (iv) lähetystesi tai sisältösi luvaton käyttö, käyttö tai muuttaminen, riippumatta siitä, perustuuko takuu, sopimus, vahingonkorvaus (mukaan lukien huolimattomuus) ti muuhun oikeusteoriaan riippumatta siitä, onko meille ilmoitettu tällaisen vahingon mahdollisuudesta, tai jopa jos tässä esitetyn korjaustoimenpiteen havaitaan epäonnistuneen sen keskeisessä tarkoituksessa.

Vastuuvapauslauseke

Palvelun käyttö on yksin vastuullasi. Palvelu tarjotaan “sellaisena kuin se on” ja “sellaisena kuin se on saatavilla”. Palvelu tarjotaan ilman minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, implisiittiset takuut myydyllisyydestä, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, rikkomattomuuteen tai suoritussuhteeseen.

TH Innovations Oy:n tytäryhtiöt, tytäryhtiöt ja lisenssinantajat eivät takaa, että a) Palvelu toimii keskeytyksettä, turvallisena tai saatavana tietyllä hetkellä tai paikassa; b) virheet tai puutteet korjataan; c) Palvelu ei sisällä viruksia tai muita haitallisia komponentteja. tai d) Palvelun käytön tulokset täyttävät vaatimuksesi.

Sovellettava lainsäädäntö

Näitä ehtoja säännellään ja tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, ottamatta huomioon sen lainvalintasäännöksiä.

Jos emme täytä mitään näiden ehtojen oikeuksia tai määräyksiä, sitä ei pidetä luopumisena näistä oikeuksista. Jos jokin näiden ehtojen määräys katsotaan pätemättömäksi tai tuomioistuimen toteuttamatta, näiden ehtojen jäljellä olevat määräykset pysyvät voimassa. Nämä ehdot muodostavat koko palvelumme koskevan välisen sopimuksen ja korvaavat ja korvaavat kaikki aiemmat sopimuksemme palvelustamme.

Muutokset

Pidätämme oikeuden oman harkintansa mukaan muuttaa tai korvata näitä ehtoja milloin tahansa. Jos muutos on olennainen, yritämme ilmoittaa siitä vähintään 30 päivää ennen uusien ehtojen voimaantuloa. Mikä merkitsee merkittävää muutosta, määritetään oman harkintamme mukaan.

Jatkamalla palvelumme käyttöä tai käyttämistämme näiden muutosten voimaantulon jälkeen hyväksyt muutettujen ehtojen sitoumuksen. Jos et hyväksy uusia ehtoja, lopeta Palvelun käyttö.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää näistä ehdoista, ota meihin yhteyttä: info@button.fi.