Tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: 18. marraskuuta 2019

TH Innovations Oy (”me”, “me” tai “meidän”) ylläpitää www.button.fi-verkkosivustoa (jäljempänä ”palvelu”).

Tällä sivulla kerrotaan sinulle käytännöstämme, joka koskee henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät palveluamme, ja näihin tietoihin liitettyjä valintoja.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä ole toisin määritelty, tässä tietosuojakäytännössä käytetyt termit, jotka ovat saatavana osoitteesta www.button.com

Määritelmät

Palvelu

Palvelu on TH Innovations Oy:n ylläpitämä www.button.fi -sivusto ja sen alasivusto app.button.fi.

Henkilökohtaiset tiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoa elävästä henkilöstä, joka voidaan tunnistaa näistä tiedoista (tai niistä tiedoista tai muista tiedoista, jotka ovat joko hallussamme tai todennäköisesti tulevat haltuumme).

Käyttötiedot

Käyttötiedot ovat tietoja, jotka kerätään joko palvelun käytöstä tai itse palveluinfrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).

Evästeet

Evästeet ovat laitteellesi (tietokoneelle tai mobiililaitteelle) tallennettuja pieniä tiedostoja. Käytämme Analytiikkatiedon keräämiseen ja säilyttämiseen eri teknologioita, kun Käyttäjä vierailee Button-palveluissamme. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan luonnollista tai oikeushenkilöä, joka (joko yksin tai yhdessä tai yhdessä muiden henkilöiden kanssa) määrittelee, mihin tarkoituksiin ja millä tavalla henkilötietoja käsitellään tai on tarkoitus käsitellä.

Tätä tietosuojakäytäntöä varten olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä. Palvelua käyttävä yritys huolehtii omasta rekisteristä lain edellyttämin toimin.

Tietojenkäsittelijät (tai palveluntarjoajat)

Tietojen käsittelijällä (tai palveluntarjoajalla) tarkoitetaan luonnollista tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja rekisterinpitäjän puolesta.

Saatamme käyttää eri palveluntarjoajien palveluita tietojesi käsittelyyn tehokkaammin.

Rekisteröity henkilö (tai käyttäjä)

Rekisteröity henkilö on mikä tahansa elävä henkilö, joka käyttää Palvelumme ja on henkilötietojen kohteena.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erityyppisiä tietoja eri tarkoituksiin palvelun tarjoamiseksi ja sen parantamiseksi sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilökohtaiset tiedot

Palvelumme käytön aikana voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteydenpitoon tai tunnistamiseen (”Henkilötiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

Sähköpostiosoite
Etunimi ja sukunimi
Puhelinnumero
Osoite, osavaltio, provinssi, postinumero

Evästeet ja käyttötiedot

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksesi sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi- tai myynninedistämismateriaalien ja muiden tietojen kanssa, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Voit jättää ottamatta vastaan ​​kaikki tai kaikki nämä viestit meiltä ottamalla yhteyttä meihin.

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoja palvelun käytöstä ja käytöstä (”käyttödataa”). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi Internet Protocol -osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selaimen versio, vierailemasi palvelumme sivut, vierailun aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika, ainutlaatuiset laitetunnisteet ja muut diagnoositiedot.

Evästeiden tietojen seuranta

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme palvelumme toimintaa ja pidämme tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoa ja joissa voi olla nimetön yksilöivä tunniste. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Käytetään myös muita seurantatekniikoita, kuten majakat, tunnisteet ja skriptit tiedon keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi.

Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, milloin eväste lähetetään. Kuitenkin, jos et hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää joitain palvelumme osia.

Esimerkkejä käyttämistä evästeistä:

Istuntoevästeet: Käytämme istuntoevästeitä palvelumme ylläpitämiseen.

Ensisijaiset evästeet: Käytämme vierailijatunnisteita tunnistaaksemme aiemmat asetukset.

Turvaevästeet: Käytämme turvaevästeitä turvallisuustarkoituksiin.

Tietojen käyttö

TH Innovations Oy käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoaminen ja ylläpitäminen
  • Ilmoittaa sinulle palvelumme muutoksista
  • Jotta voit osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun valitset niin
  • Tarjoa asiakastukea
  • Kerätä analyysejä tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa palveluamme
  • Valvoa palvelumme käyttöä
  • Tunnistaa, estää ja puuttua teknisiin ongelmiin
  • Tarjoaa sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mitä olet jo ostanut tai kysynyt, ellet ole valinnut olla vastaanottamatta sellaista tietoa
  • Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla

Jos olet kotoisin Euroopan talousalueelta (ETA), TH Innovations Oy:n oikeusperusta tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen henkilötietojen keräämiselle ja käyttämiselle riippuu keräämistämme henkilötiedoista ja erityisestä ympäristöstä, jossa niitä kerätään. TH Innovations Oy voi käsitellä henkilötietojasi, koska:

  • Meidän on suoritettava sopimus kanssasi
  • Olet antanut meille luvan tehdä niin
  • Käsittely on laillisten etujemme mukaista, eikä oikeutesi korvaa sitä
  • Maksujen käsittelyä varten
  • Noudata lakia

Tietojen säilyttäminen

TH Innovations Oy säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietosi noudattamaan sovellettavaa lakia), ratkaisemaan riidat ja panemaan täytäntöön lailliset sopimuksemme ja politiikkamme.

TH Innovations Oy säilyttää myös käyttötiedot sisäistä analyysiä varten. Käyttödataa säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden parantamiseksi tai palvelumme toimivuuden parantamiseksi tai jos meillä on laillinen velvoite säilyttää nämä tiedot pidempään ajanjaksoon.

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneisiin, jotka sijaitsevat oman osavaltion, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttövallan ulkopuolella, ja niitä voidaan ylläpitää tietokoneissa, joissa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttövaltasi laista.

Jos sijaitset Suomen ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja, huomaa, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Suomeen ja käsittelemme niitä siellä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sitä seuraavien tietojen toimittaminen edustavat suostumustasi siirtoon.

TH Innovations Oy ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole asianmukaista valvontaa, mukaan lukien tietosi ja muiden henkilökohtaisten tietojen suojaus.

Tietojen julkistaminen

Liiketoimi ja sen muutokset

Jos TH Innovations Oy osallistuu sulautumiseen, yritysostoon tai omaisuuden myyntiin henkilötietosi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilökohtaisen tietojen siirtämistä, ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lailliset vaatimukset

TH Innovations Oy voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen

  • Suojella ja puolustaa TH Innovations Oy: n oikeuksia tai omaisuutta
  • Estääksesi tai tutkiaksesi mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojellaksemme palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta
  • Suojautua lailliselta vastuulta

Tietoturva

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään tiedonsiirtotapa Internetin välityksellä tai elektroninen tallennus ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset tietosuojaoikeutesi:

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. TH Innovations Oy pyrkii toteuttamaan kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit oikaista, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat saada tietoa siitä, mitä henkilötietoja meillä on, ja jos haluat poistaa ne järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä tilanteissa sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa meitä koskevia tietoja. Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tilisi asetusosiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota meihin yhteyttä auttaaksesi sinua.

Oikaisuoikeus. Sinulla on oikeus saada tietosi oikaistuiksi, jos tiedot ovat epätarkkoja tai puutteellisia.

Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Rajoitusoikeus. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio meistä olevista tiedoista jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa.

Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumus, milloin tahansa, kun TH Innovations Oy luottaa suostumukseesi käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi. Huomaa, että voimme pyytää sinua tarkistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojemme keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen Euroopan talousalueella (ETA).

Palveluntarjoajat

Voimme palkata kolmansien osapuolien yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palvelumme (”Palveluntarjoajat”) tarjoamista, Palvelun tarjoamista puolesta, suorittaa Palveluun liittyviä palveluja tai auttaa meitä analysoimaan Palvelumme käyttöä.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi meidän puolestamme, ja he ovat velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Analytiikka

Voimme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia valvomaan ja analysoimaan palvelumme käyttöä.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja palvelumme käytön seuraamiseen ja seuraamiseen. Tiedot jaetaan muiden Google-palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja kontekstuaaliin ja yksilöivään oman mainontaverkostonsa mainoksia.

Voit kieltäytyä asettamasta aktiviteettiasi Palvelussa Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja käyntitoimista Google Analyticsin kanssa.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojaedellytysten verkkosivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Mixpanel

Mixpanelin tarjoaa Mixpanel Inc.

Voit estää Mixpanelia käyttämästä tietojasi analyyttisiin tarkoituksiin olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Voit poistua Mixpanel-palvelusta käymällä tällä sivulla: https://mixpanel.com/optout/

Lisätietoja siitä, minkä tyyppisiä tietoja Mixpanel kerää, käy Mixpanelin käyttöehtosivulla: https://mixpanel.com/terms/

Käyttäytymisen uudelleenmarkkinointi

TH Innovations Oy käyttää uudelleenmarkkinointipalveluita mainostaakseen sinulle kolmansien osapuolien verkkosivuilla, kun olet käynyt palvelumme. Me ja kolmansien osapuolien toimittajat käyttävät evästeitä ilmoittaaksemme, optimoidaksemme ja näyttääksesi mainoksia aiempien palvelumme käyntien perusteella.

Google Ads (AdWords)

Google Ads (AdWords) -markkinointipalvelun tarjoaa Google Inc.

Voit poistaa Google Analyticsin käytöstä näyttömainonnassa ja muokata Google Display -verkoston mainoksia käymällä Google-mainosten asetukset -sivulla: http://www.google.com/settings/ads

Google suosittelee myös Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosan – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – asentamista selaimeesi. Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosa tarjoaa kävijöille mahdollisuuden estää heidän tietojaan keräämästä ja käyttämästä Google Analyticsissa.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojaedellytysten verkkosivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Twitter

Twitter-uudelleenmarkkinointipalvelua tarjoaa Twitter Inc.

Voit poistaa käytöstä Twitterin kiinnostuksen kohteisiin perustuvista mainoksista seuraamalla heidän ohjeitaan: https://support.twitter.com/articles/20170405

Saat lisätietoja Twitterin tietosuojakäytännöistä ja käytännöistä käymällä heidän tietosuojakäytäntöjen sivulla: https://twitter.com/privacy.

Facebook

Facebook-markkinointipalvelun tarjoaa Facebook Inc.

Voit oppia lisää aihepiiriin perustuvasta mainonnasta Facebookista käymällä tällä sivulla: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Jos haluat poistaa käytöstä Facebookin kiinnostuksen kohteisiin perustuvista mainoksista, noudata näitä Facebookin ohjeita: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook noudattaa Digitaalisen mainonnan liittouman perustamaa käyttäytymiseen tähtäävän verkkomainonnan itsesääntelyperiaatteita. Voit myös luopua Facebookista ja muista osallistuvista yrityksistä Yhdysvaltain digitaalisen mainonnan liittouman (http://www.aboutads.info/choices/), Kanadan digitaalisen mainonnan liiton http://youradchoices.ca/ kautta tai European Interactive Digital Advertising Alliance Euroopassa http://www.youronlinechoices.eu/ tai poista käytöstä mobiililaitteesi asetuksilla.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä on Facebookin tietosuojakäytännössä: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Ostokset

Voimme tarjota Palvelussa maksettuja tuotteita ja/tai palveluita. Tässä tapauksessa käytämme maksujen käsittelyyn kolmansien osapuolien palveluita (esim. Stripe/Paypal).

Emme säilytä tai kerää maksukorttitietojasi. Nämä tiedot toimitetaan suoraan kolmansien osapuolien maksun käsittelijöille, joiden henkilökohtaisten tietojen käyttöä säätelee heidän tietosuojakäytäntönsä. Nämä maksun käsittelijät noudattavat PCI-DSS:n asettamia standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on Visa, MasterCard, American Express ja Discover -merkkien yhteinen pyrkimys. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan maksutietojen turvallisen käsittelyn.

Maksuprosessorit, joiden kanssa työskentelemme, ovat:

Stripe: Heidän tietosuojakäytäntönsä löydät täältä: https://stripe.com/us/privacy

PayPal/Braintree: Heidän tietosuojakäytäntönsä löydät täältä: https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme ylläpidä. Jos klikkaat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännöt.

Meillä ei ole hallintaa emmekä ole vastuussa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei osoita ketään alle 18-vuotiaita (”lapset”).

Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia ​​tietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilökohtaisia ​​tietoja lapsilta tarkistamatta vanhempien suostumusta, poistamme nämä tiedot palvelimilta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan ”voimaantulopäivän”.

Sinua suositellaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​tälle sivulle.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä: info@button.fi